Timp de citit : 2 minute

0d9088b514a75dd087fc48dad2006158

Poate e puțin ciudat să citesc cărți despre căsătorie din postura unei necăsătorite. Dar învăț atât de multe!!

Și îmi place să îmi hrănesc setea după cunoaștere, mai ales când vine vorba de a citi despre oameni și relații!

Despre cartea aceasta, pot spune că este scrisă într-un mod simplu și clar, care ajută atât de mult la a înțelege ideile ce se vor prezentate.
Îmi place tare că aduce multe, multe povești de-ale oamenilor, cuvintele lor despre ce s-a întâmplat: ce au trăit, cum s-au simțit, și ce au ales să facă în acele momente de greutăți ale căsniciei lor.

Ideea centrală este că în căsnicie treci prin perioade pe care le putem numi anotimpuri, pentru că paleta de trăiri care definesc fiecare sezon – te duce cu gândul la anotimpurile anului. Nu este o regulă ca ele să se deruleze ca anotimpurile pe care le cunoaștem, sau să dureze ca ele, ci sunt supuse altor reguli. Pentru fiecare anotimp, Gary Chapman identifică sentimentele corelate, acțiunile și comportamentul asociat.
Mai multe vă las pe voi să descoperiți. Oricum, Gary Chapman din nou vine cu lecții de viață pentru cupluri, din vasta lui experiență, iar stilul său de a scrie și transmite informația, este perfect pentru a pune această carte pe lista noastră de lectură!

Cartea în format ebook se poate cumpăra de pe amazon, iar în țară o găsiți pe elefant, Kerigma sau Gramma, destul de ieftină!

Ai citit? Cum ți se pare?

anascrie-blog-personal

Lasă un comentariu