Timp de citit : 2 minute

pexels-photo-26943

Cred că sunt tot mai rari oamenii vizionari. Mă refer la cei care trec dincolo de idee și fac măcar un pas mic spre a da o formă viziunii pe care o au.

Cu siguranță fiecare dintre noi avem o viziune: avem o imagine despre cum am dori să arate familia noastră, cariera noastră, avem un vis cu privire la ceva anume. Dar oare câți nu renunțăm la primul gând descurajator?

Dar oare câți nu renunțăm la primul gând descurajator?

Dacă treci peste descurajări și începi să crezi că visul poate deveni realitate, dacă privești la primul pas mic, și îl faci, apoi îl cauți pe următorul, vei observa că irealul devine real, și posibilități sunt peste tot. Oportunități la fel. Din fericire, trăim într-o generație și perioadă de timp în care poți face aproape orice!!

Pe mine m-au ajutat să continui a-mi cultiva viziunea, următoarele lucruri:
– faptul că am acces la multe informații și tutoriale
– nu aș avea de pierdut decât eventual puțini bani și ceva timp
– câștig experiență și dezvoltare
– nu este o dramă eșecul, ci face parte din viață
– este o oportunitate de a-mi dezvolta la maxim aptitudinile și talentele
– pot crea lucruri noi, pot acoperi nevoi, pot ajuta
– îmi valorific timpul primit în dar de la Dumnezeu, și nu îl irosesc

O altă idee încurajatoare citită în cartea “Săptămâna de lucru de patru ore” este aceea că “în vârf” oamenii se împuținează. Cei care doresc să ajungă mai sus, vizionarii, cei care au curajul de “a pășii pe ape” sunt puțini, asta însemnând că va fi o concurență mai mică iar șansele de reușită cresc.
Pentru că mediocritatea este practicată la scală mare, concurența în rândul ei e mai mare.

Îmi doresc pentru tinerii generației mele, să aibă curaj, să treacă de mediocritate, și să lucreze la visele lor, oricât de ireale par, oricât de descurajați sunt, oricât de greu pare la început!

Recomand de asemenea cartea “Cultivă-ți viziunea“, cu ajutorul ideilor lui Andy Stanley, învăț să îmi duc viziunea unei afaceri handmade la următoarele nivele.

Tu cum reușești să mergi dincolo de mediocritate?

Sursa foto aici.

anascrie-blog-personal

Leave a Reply