Timp de citit : 2 minute

100-Ways-To-Simplify-Your-Life_1024x1024

De ceva vreme titlurile de acest fel ale articolelor sau cărților mă țin departe. Dar fiindcă Joyce Meyer este autoarea cărții, am decis că o voi citi.

Mi-a plăcut foarte mult pentru că se citește ușor, în mare parte am citit-o pe autobuz, în gălagie, îmbulzeală, oboseală. Și era ca o gură de aer, împărțită pe secțiuni scurte, scrise la obiect, cu sfaturi de valoare, din viața ei de zi cu zi.

sfaturi de valoare, din viața ei de zi cu zi.

Câteva idei care pe mine m-au izbit și mi-au dat de gândit:

– uneori sub pretextul că vreau să cumpăr ce e mai bun și ieftin, nu cumpăr ce îmi place, când văd, ci continui să caut zile întregi, uneori pierzând ceea ce am văzut la început. Acum vreau să fiu mai hotărâtă, să salvez timp și energie, și dacă văd ceva ce îmi place, să îmi iau.

frustrarea apare atunci când fac prin puterile mele, ceva ce depășește limita controlului meu

– cu ajutorul acestei cărți am aprofundat acceptarea de sine. Să vă explic: atunci când constat că am de lucrat la ceva anume in viața mea, când în mod repetat greșesc în aceeași direcție, mă descurajez și încerc să fac tot ce pot ca să devin mai bună. În cele mai multe cazuri nu pot să mă “transform” singură, nu îmi sunt suficientă, și acest proces de creștere nu se întâmplă peste noapte. Citind-o pe Joyce Meyer, am decis să fiu mai blândă cu mine, să conștientizez ce pot face eu și ce poate face Dumnezeu, și să mă încred ca El lucrează la caracterul meu pas cu pas.

Citind-o pe Joyce Meyer, am decis să fiu mai blândă cu mine

Iată și câteva citate pe care le-am găsit interesante:

“Discouragement is complicated because it comes with a load of other negative emotions. Faith, on the other hand, is very simple. We do what we can do and trust God to do what we cannot.”

“Trusting God brings a supernatural rest into our souls, allowing us to live simply and freely, the way He wants us to live.”

“Believe it or not, being generous is much simpler than being selfish.”

“Wise people acknowledge their limitations and avoid trying to be super human.”

Dacă doriți să o comandați, o găsiți la Cărturești, aici.

anascrie-blog-personal

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.