Timp de citit : 2 minute

bloguri-pe-care-le-urmaresc

Îmi place să citesc bloguri, să descopăr bloguri noi, românești. Să văd cum scriu alții, ce scriu, să descopăr cum manifestă pasiunea asta, dar mai mult decât toate aceste motive, îmi place să descopăr bloguri care sunt o oază de liniște, calm, un loc unde găsești ceva care îți dă de gândit, ceva mai profund.

Azi îți arăt 5 bloguri pe care le urmăresc cu drag

  1. andreeastanciu.wordpress.com este blogul Andreei Stanciu, blog pe care l-am descoperit cu vreun an în urmă. Andreea scrie despre credință, viața la sat, frumusețea darurilor pe care le primim de la Dumneeu, și lecții din luptele vieții. Andreea este și fotograf, veți vedea stilul ei deosebit și unitar al pozelor de pe blog, care te liniștesc numai privind la ele. Nerăbdătoare aștept fiecare postare a ei, care te inspiră cu adevărat! Recomand!
  2. http://pomul-vietii.ro este blogul lui Gilli Indrie. Despre el am auzit din cercul Vox Domini, biserica pe care o frecventez. A fost unul din inițiatorii ei. Dar ne-am întâlnit și la o conferință acum câțiva ani, iar când am văzut cp scrie online mi-am spus că trebuie să urmăresc ceea ce scrie pentru că am ce învăța! Poposește un moment pe blogul lui și convinge-te singur.
  3. voxverbum.com Diana Todea are un stil aparte de a scrie, de a da formă lecțiilor de viață și a meditațiilor. Povești cu suspans și multă frumusețe. Vă invit la o ceașcă de ceai în fața blogului ei.
  4. denisbuta.wordpress.com Blogul lui Denis se remarcă prin sinceritatea și profunzimea cu care caută răspunsuri la întrebări, gândește și trăiește lucrurile. Recomand să treci și acest blog pe lista ta de urmărit.
  5. nicorus.wordpress.com Dacă Denis scrie despre identitatea bărbatului, Nico Rus scrie despre feminitate și provocările cu care o femeie se confruntă. Bogății ascunse stau în spatele articolelor ei, ea numindu-și blogul o “aventură de căutare a feminității autentice”.

Tu ce bloguri urmărești?

anascrie-blog-personal

1Pingbacks & Trackbacks on 5 Bloguri pe care le urmăresc cu drag

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.