Timp de citit : 2 minute

carti-faine-relatia-de-cuplu

M-am gândit să pun la un loc cărţile care m-au îmbogăţit şi ajutat de-a lungul timpului în relaţia de cuplu. Iată lista:

(Pentru cărţile care au deja o recenzie pe blogul meu, voi pune doar un link, pentru celelalte voi scrie câteva cuvinte.)

Nu am citit o altă carte mai amplă, mai organizată, mai profundă decât această carte, pe subiectul sexualităţii. Poate ar trebui să îi dedic un articol separat pe blogul meu, în care să vă spun mai multe.

Chiar dacă nu este o carte care este scrisă special pentru cupluri, trebuie neapărat să o menţionez, şi îţi spun de ce. Din când în când uit cât de bun şi fain e partenerul meu, şi devin nemulţumitoare şi frustrată. Atunci mi se aprinde beculeţul şi îmi amintesc de cartea lui Ann. Şi mă pun să fac o listă cu darurile pe care le am, cu atuurile persoanei de lângă mine, şi rapid mă copleşeşte recunoştinţa, mulţumirea, ruşinea de nemulţumirile mele. Recunoştinţa are putere şi efecte în relaţia de cuplu. Testaţi!

Am primit această carte cadou după ce am fost cerută în căsătorie. Şi acum, după ce am terminat-o, pot să spun că este o carte foarte bună, care nu se dă în lături de la a aborda subiecte sensibile când vine vorba de sexualitate în viaţa femeilor. E un must read!

Titlul e amuzant, şi poate nu cel mai potrivit pentru subiectele tratate, dar e o carte minunată, care te ajută să înţelegi frumuseţea modului în care Dumnezeu a creat bărbaţii.

Printre altele, această carte tratează subiectul infidelităţii într-un mod uimitor.

Bonus!!

V-am mai spus aici despre proiectul Şcoala pentru cuplu. Îi apreciez aşa mult pe aceşti oameni. Şi unul din lucrurile care m-a cucerit la ei este faptul că recomandă cărţi foarte bune pentru relaţia de cuplu. Aceşti oameni au viziunea de a ajuta cuplurile să aibă relaţii sănătoase. Eu m-am uitat pe blogul lor, şi le urmăresc pagina de Facebook, şi am pus pe lista mea de citit câteva din cărţile recomandate de ei. Te sfătuiesc să îi urmăreşti şi să dai o şansă cărţilor despre care ei povestesc.

Nu uita:

Lista de cărţi recomandate de mine, pe categorii, pe care o voi ţine la zi, aici.

Tu ce cărţi faine despre relaţia de cuplu ai citit şi le recomanzi?

Sursa foto aici.

anascrie-blog-personal

3Pingbacks & Trackbacks on Cărți foarte faine despre relația de cuplu

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.