Timp de citit : 2 minute

DSC_0338

Ah, martie, o lună atât de plină și solicitantă! Am trecut prin multe stări și situații încât mă mir că mai pot simți, mai pot lucra și creea!
Să ieși din zona de confort cu adevărat, e greu..foarte greu!

Luna asta m-am zbătut cu decizia de a-mi lua mașină, după multe căutări, sunat și văzut, renunțări și reluat procesul, am gasit-o, și mă bucur așa mult!

Am trecut prin interviuri, emoții, învățat până târziu după job, îndoieli dacă să accept, să plec, să nu plec..într-un final mi-am luat inima-n dinți și am făcut un alt pas mare: am acceptat oferta altei companii și mi-am dat demisia. Credeam că va fi ușor și simplu, va fi happy, happy, joy, joy..dar nu e așa! Cel puțin nu în cazul meu. Este greu să te desprinzi de un loc în care ai stat patru ani, cinci zile pe săptămână, opt-nouă ore pe zi. Este greu sa pleci pur și simplu. Dar schimbarile sunt normale și de cele mai multe ori mai benefice decât a rămâne în confort. Așa că a fost momentul să îmbrațișez schimbarea.

De asemenea am fost anunțată că se va muta colega de apartament, altă surpriză pentru care trebuia să găsesc o soluție.

Așa a arătat luna mea, din păcate trebuie să recunosc că nu am reușit să țin în echilibru odihna cu munca, relaxarea cu activitățile, mi-am neglijat sufletul și trupul, dar recuperez și mă lupt să merg înainte învățând acest echilibru.

Din toată această perioadă grea, ceea ce m-a ținut la suprafață au fost urmatoarele lucruri:
– răspunsurile la rugaciunile mele, pentru viața mea, a familiei și prietenilor mei
– odihna (puțină dar calitativă)
– faptul că Dumnezeu mă acceptă EXACT așa cum sunt acum și unde sunt acum, sunt copila Lui și nimic nu îmi poate fura această identitate
– să mă deschid față de oamenii care și-au câștigat acest drept, care sunt maturi și înțelepți și mă pot ajuta
– să am răbdare, este o ETAPĂ
– și să mă bucur de circumstanțe exact așa cum sunt, în mijlocul lor, chiar dacă sunt obosită peste măsura, chiar dacă mi-e foarte greu. Da, aleg să mă bucur. Nu vreau o bucurie doar a circumstanțelor ideale, vreau o bucurie reală indiferent de circustanțe!

Carrot cacke-ul care m-a înveselit și frumusețea florilor de magnolie care m-au bucurat luna aceasta.

anascrie-blog-personal

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.