Timp de citit : 2 minute

pexels-photo-26339

1. Am toate motivele să fiu fericită și curajoasă, pentru că Îl am pe Christos în viața mea!

2. Trebuie să nu renunț, și să fiu perseverentă. Tiparul la mine este să supra-analizez totul, și să am așteptarea de a face un pas imens, ceea ce e imposibil. Secretul este să fac următorii pași mici.

3. Influențez indiferent dacă vreau sau nu. Pot influența pozitiv pe cei din jur dacă sunt atentă la ceea ce le transmit verbal sau nonverbal. De asemenea pot fi mai atentă la conversațiile pe care le am. Tendința e să mă comport la fel cum am făcut-o până acum, deși între timp am învățat lucruri noi și frumoase, trebuie să le pun în practică, să mă folosesc de ele, și să inspir, încurajez, și să ajut pe cei din jur!

4. mă provoacă să mă gândesc la ce anume urmăresc atunci când vreau să rezolv un conflict greu, ce anume e mai important, care e tendința mea de a rezolva, etc. Voi scrie mai multe despre acest subiect, și lecțiile mele din această carte într-un articol viitor.

Alege să ai curajul de a începe conversațiile dificile care trebuie purtate.

5. Am învățat să nu mă grăbesc, să îmi iau timpul necesar pentru sufletul meu, pentru trupul meu, pentru mintea mea. Să țin cont de ritmul meu și de nevoile pe care le am. În felul acesta poți face lucrurile mai calitativ și te poți bucura în același timp.

6. Luna aceasta m-am focusat să îi iubesc pe cei din jur, să îi accept așa cum sunt, și să încerc să văd mai mult calitățile lor decât ceea ce mă deranjează. Sunt uimită, când privesc astfel, ce calități frumoase devin vizibile în cei din jur.

7. Chiar dacă mi-e greu să nu mă conformez trecutului, sau modului în care acționam în trecut, dacă am curajul de a face lucrurile diferit, sunt surprinsă să văd reacții pozitive și bune.

Din câte observ, ideea lunii octombrie este: să am curajul de a acționa diferit, să aplic ceea ce știu și am învățat. Am fost surprinsă luna aceasta să văd lucruri frumoase ca urmare a acestui curaj.

Tu ce ai învățat în octombrie?

Sursa foto aici.

anascrie-blog-personal

0 comment on Ce am învățat în octombrie

  1. Mi-a recomandat cineva o carte talisman, se numeste “Imitatiunea Lui Cristos”(sau “Imitatia Lui Cristos”, depinde daca e de la Romano-Catolici sau Ortodocsi) scrisa de Thomas a Kempis. Intotdeauna mi-a raspuns la intrebari sau persoanei careia m-am oferit sa intreb pentru ea. Odata chiar m-a surprins ca am pus o intrebare(desigur cu acordul persoanei) pentru acea persoana, care nu prea este interesata de Dumnezeu in general, si raspunsul a venit pentru mine, pentru o problema a mea actuala. Am incercat din nou crezand ca nu am inteles eu mesajul si acelasi raspuns primit. Daca doresti sa o cumperi si tu: pui cartea pe inima si adresezi intrebarea catre Dumnezeu(legata de probleme spirituale sau din viata de zi cu zi),apoi o binecuvantezi si deschizi.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.