Timp de citit : 2 minute

ce-mai-cites-lista-de-lectura

Pe lista mea de lectură, zilele acestea se află câteva cărți din următoarele domenii (acum realizez cât de diferite sunt domeniile): sport și sănătate, o carte despre relația de cuplu, o carte care vorbește despre finanțe și ceea ce se petrece în lumea economiei, apoi mai e una despre dezvoltare personală, și una care dezbate dacă Isus a fost cu adevărat de origine divină.

O să îți spun câte ceva despre fiecare dintre ele:

Anatomia pilates – de Karen S. Clippinger și Rael Isacowitz

În ultimele luni, pe lângă înot, m-am focusat pe exerciții de întindere și gimnastică. Am început să caut să îmi înțeleg mai bine corpul, și să lucrez la a face cât mai corect exercițiile.

Colegii mei m-au surprins cu un cadou potrivit pentru asta, și mi-au dăruit două cărți, printre care și . A venit la fix, și începând cu perioada dintre sărbători, studiez din ea și o parcurg încet, înțelegând tot mai mult felul în care corpul omenesc e conceput, și cum mă ajută rutina Pilates să compensez cele 8 ore (minim) de stat pe scaun zilnic.

anatomia-pilates
The case for Christ – de Lee Strobel

a fost menționată în filmul God’s Not Dead 2, mi s-a părut interesantă și mi-am notat-o repede ca să o citesc ulterior. Ea prezintă modul în care jurnalistul Lee Strobel, ateu pe atunci, e provocat să demonstreze soției sale, proaspăt devenită creștină, faptul că această credință creștină nu stă în picioare. El aplică felul în care se investighează crimele, cazului său personal: Isus nu e fiu de Dumnezeu.

Sunt curioasă cum se derulează acțiunea cărții și ce fel de argumente sunt aduse la suprafață.

The-case-for-Christ
Conspiracy of the rich / Conspirația celor bogați – Robert Kiyosaki

Am început să citesc cărțile lui Kiyosaki cu câțiva ani în urmă, și chiar dacă în mare parte face referire la criza din 2008, care s-a petrecut cu 10 ani în urmă, e interesant să citesc pe acest subiect, al banilor, al modului în care un om bogat, cu succes în afaceri, dar și multe eșecuri financiare, vede economia lumii. O puteți găsi tradusă la .

the-conspiracy-of-the-rich
Men are like waffels, women are like spaghetti – de Bill și Pam Farrel

E o carte așa simpatică, îmi place! Are ca punct de pornire următoarea diferență între femei și bărbați: la femei toate lucrurile au legătură între ele, totul se întretaie, iar bărbații au o cutiuță pentru fiecare lucru, iar când sunt într-o cutie, sunt doar acolo, se ocupă doar de acel lucru, cu multă concetrare și focusare. Bill și Pam Farell au mai multe cărți pe subiectul relații de cuplu, îi puteți găsi aici.

men-are-like-weaffels-women-are-like-spagetti
Cele 15 legi ale dezvoltării personale – de John C. Maxwell

sunt scrise așa clar, el punctează foarte frumos totul, clarificat, numerotat. Se citește repede și cuprinde esența dezvoltării personale, ingredientele creșterii. Sunt faine exemplele de la fiecare capitol. O citesc încetișor pentru că am nevoie să meditez la subiectele abordate și să analizez cum se aplică în viața mea.

cele-15-legi-supreme-ale-dezvoltarii-personale-pune-le-in-practica-pentru-a-ti-atinge-potentialul-maxim

Pe lista ta de lectură ce se află?

Sursa foto unsplash.

anascrie-blog-personal

1Pingbacks & Trackbacks on Ce mai citesc – Lista de lectură (10)

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.