Timp de citit : < 1 minut

97814143870861

Dacă ar fi să povestesc despre una dintre alegerile bune facute luna aceasta, aș vorbi despre faptul că am ales ca în perioada Adventului să citesc cartea “Cel mai mare dar” de Ann Voskamp.
Este o carte scrisă special pentru această perioadă a anului, o perioadă a pregătirii pentru sărbătorirea nașterii Lui Isus, Mântuitorul lumii.

Cu un pasaj pentru fiecare zi a lunii decembrie, este ușor de citit, capitolele sunt scurte, și transmit câte o idee legată de Crăciun, mesaje profunde, pline de semnificații si idei frumoase!

La finalul fiecăruia, este o secțiune cu întrebări care au scopul de a te provoca la introspecție. Apoi vine partea de aplicații, în care ți se propune să faci anumite lucruri, ca mod de a pune în practică ceea ce ai citit.

Pentru mine a fost așa binevenită cartea!! Deoarece m-a ajutat să urmăresc un fir roșu toată perioada lunii, în ciuda agitației și oboselii. M-a ajutat să trec rapid de la zgomot, multă treabă, de la haosul din jur, la profunzime, adevăr, la lucrurile care cu adevărat contează! M-a ajutat să meditez la esența Crăciunului, și să cultiv recunoștința, dar să mă gândesc și la ceea ce eu sunt, și mai ales, la ceea ce reprezintă Darul Crăciunului, Cel mai mare Dar care s-a oferit vreodată: Isus.

Vă încurajez să o citiți, dacă nu acest an, să vă faceți rost de ea până la anul!

O puteți găsi pe amazon, elefant, Kerigma.

Tu cum te pregătești de Advent?

anascrie-blog-personal

2Pingbacks & Trackbacks on Cel mai mare Dar – RECENZIE

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.