Timp de citit : < 1 minut

ana-se-prezinta-blog-anascrie

Salut!

Eu sunt Ana, deținătoarea blogului anascrie.ro.

Aș vrea să mă prezint și să vă spun mai multe despre mine, mai ales celor care sunt cititori mai noi ai blogului meu, și nu mă cunosc.

Locuiesc în județul Timiș, sunt soție, mamă, și Îl iubesc pe Dumnezeu. Fără El viața mea arăta total altfel, nici nu vreau să îmi imaginez. El aduce pace și bucurie în viața mea.

Am o mulțime de pasiuni: croitoria, grădinăritul, să învăț, să mă plimb, să gătesc produse de patiserie, să cos, să fac puzzle-uri

Sunt introvertă. Mă obosesc locurile cu mulți oameni, evenimentele, întâlnirile. Încerc să am un program echilibrat, unde să strecor timp cu mine, timp liniștit, odihnă. Caut discuțiile profunde, relațiile pe care le pot duce dicolo de superficialitate. De fapt, încerc ca tot ceea ce fac să fie mai profund, mai bun, mai de calitate.

Blogul meu s-a născut inițial din dorința de a-mi învinge propriile frici (și a rămas unul din motivele care mă fac să continui). Dar mi-am dat seama că blogul este de fapt născut din dorința mea ca și alți oameni să crească și să se dezvolte.
Îmi doresc ca blogul meu să fie un mod prin care pot încuraja și provoca oamenii să citească, să gândească mai profund lucrurile, să se descopere, să caute vindecarea emoțională, să caute mereu să fie mai buni.

Mai scriu despre cum e să fii un creștin practicant, cum Îl percep eu pe Dumnezeu, ce mă fascinează la Biblie.
Cum e de fapt viața creștină trăită de o tânără a generației Y/Millenials.

Sper să găsești ceva util și interesant pe blogul meu. Și chiar să ne cunoaștem.

Cu drag,

anascrie-blog-personal

2 Comments on Cine e Ana și de ce scrie ea?

  1. Ador acest articol! Îți doresc multă inspirație în lucrarea ta. Cum am mai spus și altă dată, blogul tău e special prin conținutul său, organizare, teme abordate și stil de redactare. Se merită să continui!

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.