Timp de citit : 2 minute

ana-se-prezinta-blog-anascrie

Salut!

Eu sunt Ana, deținătoarea blogului anascrie.ro.

Aș vrea să mă prezint și să vă spun mai multe despre mine, mai ales celor care sunt cititori mai recenți ai blogului meu, și nu mă cunosc.

Locuiesc în Timișoara, sunt programator, soție (de scurt timp), iar în timpul liber fac sport și încerc să gătesc mâncare sănătoasă.

Pasiunile mele merg în trei direcții:

  • dezvoltare personală (în mod special relațiile, conducerea/leadership și practicarea credinței creștine)
  • organizare (îmi place să adun oamenii împreună, să planific ieșiri pe munte și tot felul de alte activități)
  • croitorie – știu să cos, în mod special îmi place să îmi creez fuste și rochii

Săptămânal încerc să îmi pun în practică pasiunile într-un mod sau altul. Fie organizez o seară a fetelor, o seară de jocuri, o ieșire prin munți, citesc mult, scriu pe blog despre cărți bune, merg la evenimente faine în oraș.

Sunt introvertă. Mă obosesc locurile cu mulți oameni, evenimentele, întâlnirile. Încerc să am un program echilibrat, unde să strecor timp cu mine, timp liniștit, odihnă. Caut discuțiile profunde, relațiile pe care le pot duce dicolo de superficialitate. De fapt, încerc ca tot ceea ce fac să fie mai profund, mai bun, mai de calitate.

Iubesc natura, florile, muntele. Încerc din primăvară până în toamnă să merg pe munte. Ador liniștea pe care o găsesc acolo, relaxarea și mișcarea.

Blogul meu s-a născut inițial din dorința de a-mi învinge propriile frici (și a rămas unul din motivele care mă fac să continui). Dar mi-am dat seama că blogul este de fapt născut din dorința mea ca și alți oameni să crească și să se dezvolte.
Îmi doresc ca blogul meu să fie un mod prin care pot încuraja și provoca oamenii să citească, să gândească mai profund lucrurile, să se descopere, să caute vindecarea emoțională, să caute mereu să fie mai buni.

Din când în când mai scriu despre cum e să fii un creștin practicant, cum Îl percep eu pe Dumnezeu, ce mă fascinează la Biblie.
Cum e de fapt viața creștină trăită de o tânără a generației Y/Millenials.

Sper să găsești ceva util și interesant pe blogul meu. Și chiar să ne cunoaștem.

Cu drag,

anascrie-blog-personal

2 Comments on Cine e Ana și de ce scrie ea?

  1. Ador acest articol! Îți doresc multă inspirație în lucrarea ta. Cum am mai spus și altă dată, blogul tău e special prin conținutul său, organizare, teme abordate și stil de redactare. Se merită să continui!

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.