Timp de citit : < 1 minut

concurs-ana-scrie-castiga-o-carte

A venit momentul pentru un al doilea concurs! De data asta poți câștiga cartea lui Elizabeth Gilbert, despre creativitate – o carte tare faină: Lecții de magie.

Despre carte

Elizabeth Gilbert e pasionată de scris și de creativitate. Poate o cunoști din cartea , sau în urma discursului ei pt Ted. Ea a urmărit creativitatea și inspirația ani la rând. A cultivat-o, a pândit-o și folosit-o în operele ei.

În cartea aceasta ea își pune gîndurile și observațiile despre creativitate. Povestește ce este ea, mituri legate de ea, cum să te împrietenești cu dânsa, cum să fii perseverent și să nu te oprești din procesul creației sau să te lași descurajat.

Își spune și povestea ei de scriitor care a trecut prin tot felul de etape până la a avea succes. Și ce strategie a ales, cum a putut să scrie ani la rând chiar dacă numeni nu voia să o publice.

Chiar e o carte interesantă! Am scris o recenzie despre ea aici.

Despre concurs

Ce trebuie să faci pentru a intra în concurs?

Simplu, intră pe Instagram, caută pagina Ana scrie și răspunde întrebării-concurs.
Dacă îți place concursul și ai prieteni cărora le place să citească – dă vestea mai departe. Poți face repost, tag, sau pur și simplu să tragi de mânecă o altă persoană.

Condiții de participare

Pentru a participa la concurs trebuie să deții un cont de Instagram.
Concursul se adresează doar celor care locuiesc pe teritoriul României.

Concursul se desfășoară în perioada 28.03.2018 – 04.04.2018. Voi alege povestea care îmi place cel mai mult, și voi anunța câștigătorul pe data de 06.04.2018 la ora 15:00, pe pagina de Instagram Ana scrie.

Regulamentul complet al concursului este publicat pe pagina de facebook Ana scrie aici.

Mult succes!

anascrie-blog-personal

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.