Timp de citit : 2 minute

Anul acesta am participat din nou la GLS – Global Leadership Summit, și m-am bucurat de alegerea făcută! S-a sincronizat perfect cu ceea ce s-a întâmplat în viața mea, cu valul de evaluări și planuri, cu luna decembrie – care este o perioadă în care privești retrospectiv anul, dar și cu speranță, dorințe noi spre viitor.

 

După cele două zile în care am fost expusă la multe talk-uri faine, la multă informație de calitate, care mi-a adus o perspectivă nouă, mi-a stimulat gândirea și mi-a completat visele, ceea ce mi-a fost foarte clar că trebuie să cultiv și să pun în practică în urmatoarea perioadă a fost: dârzenia.

Dârzenia este un cuvânt atât de puțin folosit, și o calitate destul de rar întâlnită.
Dârzenia e atunci când înaintezi în ciuda dificultăților, vrei să depui tot efortul necesar, și o faci. Atunci când ți-e cel mai greu, când ești la pământ, dar te ridici și continui. Alegi transpirația, alegi să înduri dificultățile, nu ți-e teamă de ele sau, chiar dacă ți-e teamă de toate acestea, alegi să înduri și să mergi înainte.

dsc_0937

O altă direcție în care am fost inspirată să investesc, este ideea de a merge de la bine, la foarte bine, “go from good to great“, de a oferi servicii excelente, excepționale. Deși nu sunt într-un context de business, în care putem vorbi mai concret despre ideea de a vinde / ofei un serviciu, totuși, zi de zi interacționez cu oameni, și asta e suficient ca să fiu atentă la cum mă comport cu ei și în ce mod le ofer ajutorul meu.

Despre curajul de a verifica dacă povestea pe care ți-o spui cu privire la o întamplare e adevarată, am aflat inițial din cartea “Conversații dificile”. Dar la această conferință, Brene Brown a întregit imaginea. De fiecare dată când se întâmplă ceva în viața noastră, ne creionăm în minte o poveste, o versiune a ceea ce ar fi putut fi. Brene a venit cu provocarea de a aduce la lumină povestea pe care ne-o spunem, pentru a verifica cu cei din jur dacă este adevarată.

dsc_0938

În ce moduri investești în dezvoltarea ta?

anascrie-blog-personal

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.