Timp de citit : < 1 minut

dvxgnwnywem-giulia-bertelli

În ultimele două săptămâni mă cuprinsese o atitudine de nemulțumire cu privire la job, nu mă trăgea inima deloc să muncesc, mă gândeam că nu am chef, că mă doare una, alta, mă gândeam la ce aș face acasă, mă frustra sistemul ineficient și obligatoriu de opt ore de muncă zilnică ș.a.m.d

Îi permiteam minții mele să fie umplută de astfel de gânduri, consecințele apărând și ele: lipsa focusării, nu mai eram eficientă și vedeam din ce în ce mai multe nemulțumiri, acestea devenind bariere în a fi dedicată job-ului.

Până într-o dimineață, când am decis să îmi spun: STOP, ceea ce am eu, job-ul meu – este o oportunitate și un lucru bun, de care trebuie să ma bucur, de care alții nu au parte, e un loc plin de oportunități de a învăța și o sursă de venit, e ceva frumos și bun pentru mine!

Consecințele de asemenea au venit: focusare, eficiență, bucurie, stare de bine și mulțumire.

Am înțeles că perspectiva pe care alegi să o ai, este una din cheile mulțumirii. Îmi doresc să îmi păstrez această perspectivă bună asupra locului meu de muncă și să fiu cea care alege, nu să îi permit minții mele să mă tragă în jos cu șuvoiul de gânduri nemulțumitoare și neadevărate.

Sursă foto aici.

anascrie-blog-personal

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.