Timp de citit : 2 minute

povestea-anascrie

“Ana scrie” s-a nascut cu ani în urmă, dintr-o provocare proprie de a ieși din zona de confort. Pe atunci îmi era teamă să spun ceea ce gândesc. Chiar și de a publica un articol pe un blog despre care nu știa absolut nimeni.

Ca să îmi exersez curajul de a da viață celor gândite, mi-am făcut blog și am așterut acolo gândurile. Am fost fericită de curajul demonstrat, dar după ceva vreme, am abandonat blogul, urmând să îl reiau dupa vreun an. Am spus de el la două, trei prietene, m-a ținut puțin si l-am abandonat din nou.

Dupa un alt an, viziunea s-a format mai clară, mai sigură. Eu m-am maturizat și am clarificat ce anume vreau, și de data asta m-a ținut. În 2016 blogul meu se muta în căsuța anascrie.ro, continuând să crească și să se maturizeze, odată cu mine.

Viziunea mea este aceea de a-ți oferi gânduri și povești vindecătoare, care să te provoace, care să îți dea de gândit, care să te ducă pe tărâmul emoțiilor, a liniștii interioare, în profunzimea ființei tale, și să te ajute să te vindeci, să ai pace, să crești.

Eu sunt Ana, și am propria mea poveste de creștere și vindecare. Citindu-mi blogul, o vei descoperi.

De-a lungul anilor vindecarea a crescut, și cu fiecare zi devin mai puternică, mai liberă, mai bucuroasă și mai capabilă de a oferi dragoste celor din jur, și mie însămi.

Toate acestea se datorează în primul rând lui Dumnezeu. Descoperindu-L pe El, am descoperit soluția vindecării după care atât de mult tânjeam. Cunoscându-L pe El, am ajuns să îmi înțeleg ființa, și pe cei din jur, deoarece El a creat omul și El ne cunoaște cel mai bine, El cunoaște cum funcționăm sănătos.

Oamenii dragi din jur m-au susținut și iubit și ajutat să fiu ceea ce sunt astăzi.

Îmi place să citesc cărți bune și profunde pe subiectele dezvoltării emoționale, spirituale, relaționale. Și deseori vei vedea pe blogul meu presărate pe ici-colo recomandări la cărțile dragi care au lăsat ceva în urmă, în sufletul sau mintea mea.

“Ana scrie” este o călătorie a vindecării si cunoașterii interioare. Poveștile mele te vor ajuta să te cunoști mai bine, să te accepți și să crești.

Te invit să citești, și dacă îți place, să mă urmărești.

povestea-blogului-meu-anascrie

Foto credit: Dana Moica

Make-up: Mira Metzler

anascrie-blog-personal

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.