Timp de citit : < 1 minut

În vârtejul de gânduri și idei, care nu își mai găseau loc în mintea mea, și începeau să facă un haos, pe când citeam titlul unui capitol din cea mai recentă carte citită – “Dacă ai o lămâie, fă o limonadă” (titlul capitolului, nu al cărții) m-a trăznit o întrebare, de fapt două:

  1.  ce am eu la dispozițe?
  2.  ce fac cu ceea ce am?

Începusem să îmi doresc să fac lucruri faine, care să aibă impact, care să mi se potrivească, și să fie la intersecția dintre plăcere, talente, oportunități.

Devenisem atât de obsesivă pe dorința asta..încât m-am blocat în idei și dorințe.

Așa că am luat o foaie, un pix ..și am notat ce anume am eu la dispoziție, începând cu lucrușoare tangibile, continuând cu talente, lucruri în care am impact și îmi ies, contexte și oportunități, fără să mă cizelez.

Apoi am tras o linie și am încercat să mă gândesc cum pot să le “unesc” sau îmbin pe toate, sau pe cele mai evidente și importante. Cum pot găsi conexiuni între ceea ce e pe hârtie.

La prima vedere părea greu, dar mi-am dat seama apoi că toate se leagă, și mi-am recâștigat direcțiile în care trebuie să mă concentrez.

Entuziasmul și ideile mele și-au găsit un loc mai potrivit, și am început să mă bucur din nou de ceea ce sunt, ceea ce am la dispoziție, și ceea ce pot face!

Vă încurajez să încercați și voi odată exerciuțiul!

Ce ai la dispoziție? Cum îți poți folosi abilitățile?

anascrie-blog-personal

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.