Timp de citit : 2 minute

două-reviste-pe-care-le-recomand

Îți cumperi reviste?

Eu nu făceam asta până de curând.

În 2018 mi-au atras atenția două reviste: una am primit-o la conferința The Woman, iar pe a doua am descoperit-o pe facebook, dar am răsfoit-o în librăria Cartea de nisip.

Să vă spun ce e atât de special la ele.

Revista SINTEZA

Revista SINTEZA m-a surprins plăcut prin multitudinea de subiecte foarte bine documentate, și scrise astfel încât să le înțeleagă și cineva care nu a studiat acel domeniu. Recunosc, m-a cucerit. Acum înțeleg și eu mai bine ce e cu investițiile publice, cum e cu creșterea economică etc.

Eu nu am fost atrasă de politică și, din păcate nu prea m-am educat în direcția asta. Dar citind revista SINTEZA am devenit mai curioasă, și am început să înțeleg unele aspecte care țin de politică, de cultura țării noastre, conducere, trenduri.

Toate articolele conțin și traducerea în engleză, iar revista e împânzită de statistici faine ale IRES (Institutul Român pentru Evaluare și Strategie).

Revista costa 14.50 ron în martie anul acesta. Dar puteți citi și online din articole aici.

Revista DOR (Decât o revistă)

Nu mai știu ce m-a atras prima dată la revista DOR: coperțile interesante, interviurile, temele alese pentru publicare, munca lor care se vede așa bine sau îndrăzneala.

În orice caz, acum îi urmăresc și le apreciez tare mult munca.

Revista DOR este o revistă plină de povești ale României de azi. Educație, cultură, politică, emigrare, istorie, trăiri, vieți.

Pentru mine, să citesc revista DOR este o ieșire din bulă. Dintr-o dată îmi dau seama că unversul meu e super mega mic, și în România se întâmplă o sumedenie de lucruri despre care eu nu știu. DIntr-o dată nu mai sunt eu cea care contez atât de tare, și micile mele dificultăți. Deși unele articole DOR sunt mai greu de digerat, ce bine ar fi dacă fiecare dintre noi le-am citi. Oare cum am vedea atunci lucrurile? Oare ce am crede, cum am acționa?

Revista costă 25 de lei (sau 20 de lei numerele vechi), dar mai există și varianta abonament. Iar online puteți citi parte din articolele lor aici.

Vă provoc să răsfoiți și citiți aceste reviste.

 

Citești revista Dor sau Sinteza? Cum ți se par?

Citețti alte reviste pe care le recomanzi?

anascrie-blog-personal

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.