Timp de citit : 2 minute
draga-mama-obosita

Dragă mamă obosită, ca mine, care cauți să faci voia lui Dumnezeu,

Diavolul pândește să ne mintă și amăgească. Știe că munca noastră e nespus de prețioasă.
Avem în mâini veșnicia, destinele copiilor noștri.

Nu te lăsa furată de minciunile sale!
Întreabă astăzi pe Dumnezeu (Rebeca L-a întrebat, și El a răspuns) ce minciuni crezi deja, în ce capcane ai căzut. Roagă-L să îți deschidă ochii ca astăzi să nu cazi în ispite, ci să umbli în faptele bune pregătite deja de El pentru tine.

Eu L-am întrebat, și mi-a spus că m-am lăsat cuprinsă de concepțiile lumii despre copii. (Voi scrie despre asta într-o postare viitoare.)

E așa importantă investiția în copiii noștri, îngrijirea, educarea lor! Dumnezeu să ne ajute să trăim după voia Lui, să fim mame care își cresc copiii în adevăr, mame care sunt vigilente și nu se lasă amăgite de cel rău, ci trăiesc în victoria, pacea, bucuria câștigate de Dumnezeu!

‭‭Geneza‬ ‭25:22‭-‬23‬ ‭VDC‬‬
[22] Copiii se băteau în pântecele ei, și ea a zis: „Dacă-i așa, pentru ce mai sunt însărcinată?” S-a dus să întrebe pe Domnul. [23] Și Domnul i-a zis:..

‭‭Apocalipsa‬ ‭12:9‬ ‭VDC‬‬
[9] Și balaurul cel mare, șarpele cel vechi, numit diavolul și Satana, acela care înșală întreaga lume, a fost aruncat pe pământ și împreună cu el au fost aruncați și îngerii lui.
[12]… Vai de voi, pământ și mare! Căci diavolul s-a coborât la voi cuprins de o mânie mare, fiindcă știe că are puțină vreme.”

‭‭1 Petru‬ ‭5:8‭-‬10‬ ‭VDC‬‬
[8] Fiți treji și vegheați! Pentru că potrivnicul vostru, diavolul, dă târcoale ca un leu care răcnește și caută pe cine să înghită. [9] Împotriviți-vă lui tari în credință, știind că și frații voștri în lume trec prin aceleași suferințe ca voi. [10] Dumnezeul oricărui har, care v-a chemat în Hristos Isus la slava Sa veșnică, după ce veți suferi puțină vreme, vă va desăvârși, vă va întări, vă va da putere și vă va face neclintiți.

‭‭Efeseni‬ ‭2:10‬ ‭VDC‬‬
[10] Căci noi suntem lucrarea Lui și am fost zidiți în Hristos Isus pentru faptele bune pe care le-a pregătit Dumnezeu mai dinainte ca să umblăm în ele.

anascrie-blog-personal

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.