Timp de citit : 2 minute

‭‭Ioan‬ ‭10:10‬ ‭NTR‬‬
[10] Hoțul nu vine decât ca să fure, să înjunghie și să distrugă. Eu am venit ca oile să aibă viață și s-o aibă din belșug.

În ce zone din viața ta vezi urmele lăsate de hoț (furt, răni, distrugere)?

Eu văd în relații. Relații distruse, tensionate.

Să nu încurcăm autorul. Dumnezeu niciodată nu dorește distrugere. El dorește pentru noi viață din abundență. El a venit pentru vindecare, restaurare, bunăstare, pace, bucurie, împlinire.

Să nu ne lăsăm păcăliți în privința dușmanului. Uneori privim unii la alții și ne credem dușmani, când cel rău chiar asta vrea: să nu fie el descoperit și văzut, ci să ne ațâțe unii împotriva altora.

Dacă vezi în inima ta urmele acestea, înclinața aceasta spre distrugere, ia-ți o pauză. Nu e lucrarea lui Dumnezeu.

Cred că trăim o perioadă de încercări intense. Cred că există o lume nevăzută, spirituală. Cred că cel rău știe că zilele lui sunt numărate, și se răzbună pe credincioși.
Mai cred că Dumnezeu folosește circumstanțele nefavorabile spre creșterea și cernerea noastră. El își curăță biserica. O pregătește.
Ce bine că știm deja de partea cui e victoria! Slavă lui Dumnezeu!

‭‭Romani‬ ‭8:37‬ ‭NTR‬‬
[37] Însă, în toate aceste lucruri, suntem mai mult decât învingători prin Cel Care ne-a iubit.

‭‭Efeseni‬ ‭5:25‭-‬27‬ ‭NTR‬‬
[25]… așa cum Și-a iubit și Cristos Biserica și S-a dat pe Sine pentru ea, [26] ca s-o sfințească, curățind-o prin spălarea cu apă, prin Cuvânt, [27] pentru a o înfățișa înaintea Lui ca pe o Biserică glorioasă, neavând vreo pată sau zbârcitură sau altceva de felul acesta, ci ca să fie sfântă și fără vină.

‭‭Apocalipsa‬ ‭12:10‭-‬12‬ ‭NTR‬‬
[10] Apoi am auzit în Cer un glas puternic, zicând: „Acum au venit mântuirea, puterea, Împărăția Dumnezeului nostru și autoritatea Cristosului Său, căci acuzatorul fraților noștri a fost aruncat, a fost aruncat cel care îi acuza înaintea Dumnezeului nostru zi și noapte. [11] Ei l-au învins prin sângele Mielului și prin cuvântul mărturiei lor și nu și-au iubit viața, chiar până la moarte. [12] De aceea, bucurați-vă, ceruri, și voi, cei ce locuiți în ele! Vai de voi, pământ și mare, pentru că diavolul a coborât la voi cuprins de o mare furie, fiindcă știe că are puțină vreme!“.

anascrie-blog-personal

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.