Timp de citit : < 1 minut

IMG_20160228_211752

Prima dată când m-am gândit la acest aspect, a fost în timp ce citeam cartea Darurile imperfecțiunii (recenzia ei aici). Brene vorbea despre studiul ei de a afla ce anume fac diferit oamenii care își trăiau viața din toată inima, și a constatat că ei practică joaca, își fac timp pentru asta. Modul pe care l-am găsit pentru a integra conceptul de joacă și fun în viața mea, sunt board-games-urile, jocurile de societate. Mi-am făcut deja o mică colecție: Castle of Burgundy, Carcassone, Activity, Saboteur 1&2. Râd până la lacrimi atunci când mă văd cu prietenii să jucăm, e foarte distractiv și relaxant.

Urmează să scriu recenzii la jocurile pe care le-am cumpărat și jucat, așa că … rămâneți aproape!
De asemenea voi scrie un articol în care vă voi povesti cum alegem jocurile care ni se potrivesc și ne plac, din multitidinea lor.

Joaca ne ajută să ne relaxăm, să socializăm unii cu alții (vă spun că e tot mai greu să creezi astfel de contexte în această perioadă și generație), să ne detașăm, să fim mai bucuroși!
Pe când organizezi o seară de board-games cu prietenii?

P.S. în Timișoara deja există localuri care au board-games ce se pot juca acolo: Jarvis, Reciproc, Happy Colors, Manufactura, Unlock Games.

 

anascrie-blog-personal

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.