Timp de citit : < 1 minut

dscn1546dscn1558

dscn1565

Cu încântare am răspuns afirmativ, alături de fetele de la BloggingTM21, invitației Laurei Chiriță în atelierul ei.
Pentru că una din pasiunile mele este cusutul, bucuria a fost mai mare. Eram curioasă să văd cu ochii mei cum arată un atelier real de croitorie!
Laura este o persoană plină de energie și dedicare pentru pasiunea ei, o admir pentru curajul pe care l-a avut de a-și asuma riscuri și de a deschide un astfel de atelier, de a-și transforma pasiunea într-un loc de muncă, de a crea piese vestimentare pentru alții și de a deveni antreprenor!
Atelierul ei este încărcat de veselie și inspirație, iar piesele pe care le creează sunt cu adevărat frumoase, reflectă talentul și pasiunea pe care o are.
Laura creează ținute de business aparte, rochii de seară și de eveniment, piese de cocktail. De asemenea are numeroase colecții care îi poartă numele: NOMAD, THAT summer, Gard’IN, Black and gold – care a fost lansată toamna aceasta.
Vă invit cu drag să îi treceți pragul, și oridecâteori aveți nevoie de o piesă de îmbrăcăminte unică, deosebită, să apelați la ea!
O puteți găsi pe site-ul http://www.laurachirita.ro/ sau pe pagina de facebook dedicată brandului ei AtelierLauraChirita

anascrie-blog-personal

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.