Timp de citit : < 1 minut

Isaia 43:1-5 VDC 1Acum, așa vorbește Domnul, care te-a făcut, Iacove, și Cel ce te-a întocmit, Israele: „Nu te teme de nimic, căci Eu te izbăvesc, te chem pe nume: ești al Meu. 2Dacă vei trece prin ape, Eu voi fi cu tine și râurile nu te vor îneca; dacă vei merge prin foc, nu te va arde și flacăra nu te va aprinde. 3Căci Eu sunt Domnul Dumnezeul tău, Sfântul lui Israel, Mântuitorul tău! Eu dau Egiptul ca preț pentru răscumpărarea ta, Etiopia și Saba în locul tău. 4De aceea, pentru că ai preț în ochii Mei, pentru că ești prețuit și te iubesc, dau oameni pentru tine și popoare pentru viața ta. 5Nu te teme de nimic, căci Eu sunt cu tine..

Dumnezeu m-a creat.
Dumnezeul care deține controlul întregului univers, El este Cel care îmi spune să nu mă tem.
Pentru că mă va scăpa.

El îmi cunoaște numele! Mă cunoaște personal.

Ieremia 1:5 VDC „Mai înainte ca să te fi întocmit în pântecele mamei tale te cunoșteam și mai înainte ca să fi ieșit tu din pântecele ei Eu te pusesem deoparte și te făcusem proroc al neamurilor.”

Sunt a lui Dumnezeu, Îi aparțin. Nimeni nu mă cunoaște așa bine ca El, și nimeni nu mă iubește așa complet ca El! Wow, ce mare har să fii cunoscut personal de Dumnezeu!

El îmi mai spune că încercările nu mă vor distruge! Că El va fi cu mine în mijlocul încercărilor. El este Dumnezeul meu, este Mântuitorul meu. Ce bucurie și liniștire să cunosc aceste lucruri despre mine, despre El când trec prin încercări!

Sunt de preț în ochii lui Dumnezeu! Îmi pot lua din relația cu El nevoile, satisfacția, siguranța, împlinirea, liniștea, pacea.

Doamne mulțumesc!

anascrie-blog-personal

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.