Timp de citit : < 1 minut

pexels-photo

Investiția este atunci când dai din resursele tale pentru ceva care aduce profit, adică te îmbogățește, fie material, fie prin orice altă formă.

Investiție este atunci când îți folosești banii ca să facă alți bani, dar investiție este și atunci când alegi să înveți ceva anume, când câștigi un set de abilități, aptitudini, când înveți să faci ceva nou sau când ești echipat cu noi informații care te ajută să iei decizii mai bune și mai înțelepte.

investiție este și atunci când alegi să înveți ceva anume, când câștigi un set de abilități

Despre partea asta a investiției nu am auzit decât recent. Și mi-a atras atenția.
Pentru că mi-au căzut în mâini câteva cărți bune, cu informații de calitate..am simțit și înțeles că asta înseamnă să investești în tine. Faptul că ceea ce am citit din ele a dat roade și m-a “îmbogățit” în deciziile pe care le-am luat și în relațiile cu alții, mi-a confirmat că este adevărată ideea.

Cum ar fi dacă am dirija o parte din banii noștrii, nu doar spre lucruri sau experiențe care trec repejor, se consumă rapid și nu ne aduc profit, ci spre lucruri și expriențe care ne îmbogățesc? Cum ar fi să alegem să ne folosim resursele mai înțelept, prin acest mod?

Eu îmi doresc să investesc în mine învățând cum să îmi gestionez mai bine abilitățile, timpul, banii, tehnici de negociere și de marketing, lucruri noi în programare și în aria bucătăritului, mergand la GLS și învățând să cos mai bine.
Voi cum ați vrea să investiți în voi?

Sursa foto aici.

anascrie-blog-personal

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.