Timp de citit : < 1 minut

ÎNTOTDEAUNA vei fi provocat și sabotat în ceea ce aduce împlinire sufletului tău, în ceea ce entuziasmul tău se regăsește…și lucrurile la care te pricepi și se găsesc în inima ta.
Protejează-le te rog! Nu îl lăsa pe cel rău să te târască după el..să îți fure împlinirea, visele și identitatea. Nu ceda! Ci stai pe poziție și luptă! Fii conștient de lucrurile acestea, nu le nega sau uita….consecințele sunt groaznice: rușine, vinovăție, depărtare de singurul loc în care poți fi protejat și ferit, complet și împlinit.

Prea puțini avem idee ce înseamnă cu adevărat depărtarea de locul în care ești împlinit, de singura Ființă care poate face asta, e un chin groaznic, pe toate planurile.
Niciodată nu vei fi atacat în lucrurile care te plictisesc, care nu te pasionează și nu îți atrag atenția, ci se va ținti spre cele mai mari vise și dorințe ale tale, spre ceea ce e mai valoros pentru tine. Atacul va merge la rădăcina celor mai importante lucruri pentru tine.

Niciodată nu vei fi atacat în lucrurile care te plictisesc, care nu te pasionează și nu îți atrag atenția.

Dar nu trebuie să te întristezi, pentru că ai la dispoziție cea mai mare și cea mai puternică armată, invizibilă ochilor umani, dar vizibilă prin ochii credinței.

anascrie-blog-personal

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.