Timp de citit : < 1 minut

IMG_20160409_090651

Chiar dacă am fost super-plină și obosită din cauza programului, am reușit să mai citesc pe ici-colo. Iată ce anume a fost o gură de aer pentru mine și m-a ajutat:

  1. Triumfători pe genunchi – E. F. & L. Harvey
    Este o carte cu meditații ale unor oameni celebrii, cunoscuți sau populari, sau pur și simplu profunzi spiritual, despre rugăciune. Deși aveam așteptări mici de la o cărticică mică și veche, cu nu prea multe pagini, pot spune că m-a surpins plăcut și vreau să o recitesc. Mi-a completat imaginea asupra rugăciunii și m-a inspirat.
  2. Cuvântul lui Dumnezeu pentru astăzi – este o broșură care apare o dată la trei luni și conține gânduri scurte care au la bază o învățătură din Biblie. Sunt foarte concise, la subiect, și reale. Îmi place să le citesc dimineața sau seara, oricât de somnoroasă sau obosită sunt, mă pot concentra si digera.
  3. Do you think I’m beautiful? Angela Thomas se vulnerabilizează și își povestește luptele, mă identific cu ea, mă ajută să gândesc lucrurile din viața mea și să iau atitudine împotriva minciunilor care vin la adresa identității mele.
  4. Labirintul codependenței. O citesc a doua oară, prima dată am accelerat ritmul pentru a afla cât mai rapid ce anume transmite, acum vreau sa diger mai bine ceea ce spune. Mă ajută să îmi înțeleg trecutul și cum anume mă influențează acum în prezent.

Pe lista voastră de lectură ce e? Aș fi bucuroasă să aflu.

IMG_20160303_193633

anascrie-blog-personal

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.