Timp de citit : 2 minute

dsc_1472

Când ajung la Cărturești nu știu pe ce să pun mâna mai întâi! Iubesc cărțile, de fapt iubesc să mă dezvolt, să cresc, să învăț.

Și îmi place să promovez ceea ce găsesc interesant, frumos, bun! Să dau mai departe. Exact asta voi face azi, vă povestesc pe ce am pus mâna și mi-a plăcut.

dsc_1470

Dintre cărțile lui Kiyosaki, de data asta am răsfoit Tată bogat tată sărac, și Școala de afaceri.

Sunt interesante, de fapt, tot ce e educație financiară mi se pare interesant. Poate pentru că nu m-a învățat nimeni, nu se face în școli, nu e printre subiectele de discuție banale. Absorb tot ce e pe nișa asta și mi se pare fain, fain de citit, înțeles, asimilat și practicat!

dsc_1474

Robin Norwood – femei care iubesc prea mult

Tare interesantă e cartea asta! Am citit despre ea într-o altă carte, nu îmi amintesc acum titlul ei, dar am memorat undeva că trebuie să o văd odată. Iar acum că am zărit-o pe rafturile librăriei, tare curioasă am fost, și am concluzionat – este o carte bună pentru cei interesați de psihologie, people pleasing, traume, copilărie și vindecare. (În 2019 a apărut o nouă ediție a cărții.

dsc_1469

Brene Brown – Curajul de a fi vulnerabil

O iubesc pe femeia asta! Ador ceea ce scrie, pentru că m-a ajutat enorm! A fost exact ceea ce am avut nevoie, vorbește pe limba mea, înțeleg, și pot aplica! (2019: Cartea este deja la ediția a doua.)

dsc_1475

dsc_1477

dsc_1476

Maxwell este special, nu mai necesită introduceri sau prezentare! Am văzut cele două cărți ale lui – Liderii buni pun întrebări extraordinare – și – Cele 15 Legi Supreme ale Dezvoltării Personale. Dacă aveți ocazia și sunteți pasionați de subiect – merită! Pentru mine acum a fost relevantă prima, cea cu întrebările.

dsc_1478

Și bineînțeles că nu puteam trece pe lângă Cel mai bogat om din Babilon – de George Clason. Mult cunoscuta carte cu povestioare cu învățăminte financiare. Marchează prin stilul în care este scrisă!

dsc_1479

Tu pe ce ai pus mâna să citești în ultima vreme?

anascrie-blog-personal

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.