Timp de citit : < 1 minut

pexels-photo-196650

Îmi place să fac liste, mă ajută atât de mult! Fac liste pentru orice, de exemplu, în ultimele săptămâni mi-am scris: idei cum mi-ar plăcea să îmi petrec concediul, idei pentru gătit, o listă cu ce aș vrea să fac în aria grădinăritului, cu plantele pe care le am, poze cu plantele pe care îmi doresc să le cumpăr și sunt potrivite condițiilor din apartament, idei cu legume și fructe pe care le pot lua din piață și congela pentru sezonul rece etc.
Atunci când fac asta, îmi simt mintea mai focusată, mai limpede, mai liniștită.
Mă ajută enorm să nu uit ce îmi propun să fac și ce îmi doresc. De exemplu, mi-am scris pe ce anume aș vrea să mă concentrez în privința blogurilor în următoarele șase luni. De obicei când îmi propun astfel de obiective, le uit repede dacă nu le revăd.
Dacă întrebați cum anume sau unde îmi scriu listele, vreau să vă spun că folosesc Google keep, o aplicație mobile care se sincronizează pe contul de google, asta înseamnă că dacă se întâmplă ceva cu telefonul știu că nu voi pierde informațiile pe care le am acolo. De asemenea le poți accesa și de pe desktop, sau orice alt device.
Voi cum reușiți să nu uitați ceea ce vă rpopuneți să faceți?

O zi frumoasă vă doresc!

Sursa foto aici.

 

anascrie-blog-personal

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.