Timp de citit : 2 minute

Vreau să vă povestesc cât sunt de încântată că am descoperit un loc în Timișoara, perfect dacă vă doriți o seară de relaxare și jocuri!
După cum știți unii dintre voi, de puțin timp, inspirată de Brene Brown, am căutat idei cum pot să practic joaca în viața mea. Îmi doream ceva relaxant și distractiv. Așa că am ajuns la board-games.

Am făcut un mic research și mi-am comandat două jocuri (Saboteur și Castle of Burgundy). Am fost impresionată de multitudinea de jocuri existente pe piață, cât de căutate și scumpe sunt, și cât de mulți oameni sunt pasionați de ele!!
Așa că am inițiat seri de jocuri între prieteni. Mai întâi în vizită la mine, apoi în vizită la diverse localuri din oraș. Dar cum nu prea am spațiu acasă, și uneori nu am timpul sau dispoziția necesară să fiu eu gazda, am ales ideea de a căuta un loc în oraș unde ne putem vedea, ca să nu renunț totuși la idee.

img_20160612_231710
De curând am aflat de “Unlock games“, la recomandarea unei prietene. Ea reținuse de fapt de “Well played”, am sunat la ei, și ei și-au dat seama că i-am confundat cu vecinii de la un etaj mai sus. 😀 Chiar dacă nu aveam prea multe detalii despre ei, am făcut totuși o rezervare pentru grupul meu de prieteni și ne-au surprins pozitiv!

Mi-a plăcut decorul, faptul că totul e colorat, mi-a plăcut că au multe jocuri pe care îmi doresc să le joc, și mi-a mai plăcut că tipul care ne-a întâmpinat și servit cunoștea regulile jocurilor și ne-a ajutat foarte mult să le învățăm atunci, pe loc (din experiență știu că regulile nu sunt nicidecum ușoare sau rapid de reținut, la Castle of Burgundy mi-a luat 4 ore să le înțeleg, cu multe tutoriale și articole online!!)
Locația este pe strada Emanoil Ungureanu 3, Etaj 1, aproape de Cafeneaua Verde. Nu este nici-un banner la vedere, se intră prin localul Well-played, ei au un logo alb-negru la intrare, urci la etajul 1 și apoi urmărești semnele până la Unlock games.

Pagina lor de facebook este https://www.facebook.com/UnlockTM , iar site-ul lor este acesta.

Cu siguranță voi reveni aici!

 

P.S. dacă doriți să ajungeți la ei, neapărat faceți programare, doar așa funcționează. Have fun!

anascrie-blog-personal

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.