Timp de citit : < 1 minut

locuri-unde-poti-juca-boardgames-timisoara

Îmi place foarte mult să primesc oaspeți, dar sunt perioade în care nu am energie să fiu gazdă. De obicei, în acele perioade, chiar dacă mă încânta ideea unei seri de jocuri, renunțam la ea.

Recent mi-a venit gândul de a folosi alt spațiu din oraș pentru întâlnirile noastre între prieteni, de socializare, relaxare și jocuri. Chiar a fost o alegere bună! Pentru că am găsit locuri faine, în care poți juca jocuri noi, le poți aduce pe ale tale de acasă, și nu mai ai grijă că trebuie să faci curat înainte sau după întâlnire. Ce mai, o alegere excelentă!

Dacă sunteți fani board-games sau jocuri de societate, iată câteva locuri din Timișoara pe care le puteți alege în acest moment ca spațiu de întâlnire pentru joacă:

  1. Unlock games este un loc dedicat jocurilor de societate, din Timișoara, zona Unirii. Puteți vedea colecția lor pe pagina de facebook, au foarte multe!
  2. Reciproc Cafe – au un colț cu câteva jocuri și pentru copii și mai dificile.
  3. Scârț loc lejer
  4. Jarvis Pub
  5. Happy colors – aici veți găsi multe jocuri, nu toate sunt desfăcute și gata pentru jucat, dar, dacă întrebați, poate e o șansă. De aici se pot și cumpăra jocuri, și locul se află în incinta Iullius Mall.
  6. Ambasada – nu au foarte mult, dar am văzut Rețeaua Energetică.

Am devenit o mică fană a jocurilor de societate și am început să îmi formez o colecție. Poate vă voi povesti  despre ele.

Mă bucură atât de mult să văd cum oamenii se conectează unul cu altul, se distrează, relaționează împreună, și cum pentru câteva ore uităm de tehnologie și ecrane!

Ști vreun alt loc în Timișoara unde se pot juca boardgames? Spune-mi și mie!

Sursa foto aici.

anascrie-blog-personal

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.