Timp de citit : 2 minute

IMG_20160820_091141

Reiau postările mele lunare în care analizez puțin luna care a trecut și fac un inventar al lucrurilor bune și frumoase care s-au întâmplat, împărtășindu-l cu voi.
Da, august a venit cu miros de legume din piață… cu gust de lubeniță, pentru că am așteptat-o cu nerăbdare multe luni, și mi-am propus să mănânc cât încape, pentru că îmi place și pentru că e disponibilă doar un sezon. Așa am făcut și cu căpșunile, am profitat de ele la maxim, și deoarece știam că le voi avea pentru puțin timp, m-am bucurat mai tare de ele și am fost recunoscătoare. Oare de ce nu fac la fel și cu timpul petrecut cu familia, cu prietenii mei? De ce oare nu îl savurez mai intens? Nu știu cât îl voi avea, aș face bine să mă bucur mai tare și să fiu mai mulțumitoare pentru el.

9051845-1472741237161_640x640
August a mai fost despre GLS & board-games.
Cum îmi place să inițiez seri în care să adun la un loc oameni dragi și să facilitez comunicare dincolo de tehnologie, creștere, veselie și bună-voie..am găsit ideea de a vizualiza împreună speech-uri de la GLS-ul de anul trecut. Mai multe informații despre GLS găsiți aici. ……. Cum jocurile sunt la îndemână mereu, și pofta de socializare și veselie se naște imediat ce îți aduci aminte de ele.. am mai petrcut timpul cu Castle of Burgundy.

Dar, tema cea mai recurentă a lunii a fost..dârzenia. Am spus stop pe mai multe planuri în care munceam să învăț (înot, cusut) pentru că mi-era greu și văzând că nu pot avansa în acel moment – era un gând atât de descurajator încât m-a blocat. Am observat că deseori mă opresc în plin proces de dezvoltare, mă analizez, și mă declar învinsă, nedându-mi seama de cât de absurd este asta. Evaluarea o faci la final, concluziile le tragi la final.. Of, rădăcinile astea adânci ale perfecționismului. Nu credeam că e un proces așa lung de a scăpa de ele, că sunt așa dese și multe.

Dar, după toate aceste lupte, sau mai bine zis renunțări la a lupta, după pauza de meditare și odihnă de care avem nevoie, îmi adun puterile și visez la un septembrie de victorie și învățare să mă lupt cu gândurile descurajatoare care mă lovesc în plin proces de creștere.
A, da, august a devenit de asemenea despre mâncat sănătos, dar mai mult decât atât, despre îngrijire naturală. Dar, vă promit un articol viitor în care vă povestesc.

IMG_20160805_160955

anascrie-blog-personal

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.