Timp de citit : < 1 minut

nature-sky-sunset-man

1. Viața e grea și nelipsită de suferință.

2. Viața e nespus de frumoasă atunci când îți antrenezi ochii să vadă frumusețea, și inima să vadă binecuvântările.

3. Felul în care vezi viața, depinde de perspectiva ta.

4. Oamenii îți vor face rău, e inevitabil să nu ne rănim unii pe alții, dar totuși, nu renunța la relații, e unul din cele mai frumoase lucruri create de Dumnezeu, nu te ascunde în cochilia ta.

5. În mod ciudat, lucrurile pentru care muncești din greu, și pentru care transpiri mult, îți vor aduce cele mai mari satisfacții.

6. De asemenea, cele mai mari satisfacții vin din exersarea darurilor și talentelor tale.

7. Tentația e să ne focusăm pe lucrurile neimportante; e greu să îmi amintesc zilnic ceea ce e mai important: oamenii, și să investesc în direcția asta.

8. Fiecare om e echipat cu lucruri bune dar și cu părți mai puțin frumoase; provocarea e să vezi ce e mai bun în oameni, să le vezi potențialul, și să îi ajuți să îl atingă.

9. Oamenii au tendința de a fi mai drăguți și mai buni cu prietenii, cu colegii, chiar și cu străinii, și nu cu familia, cu cei cu care locuiesc, cei dragi și apropiați.

10. Provocarea e să gândim și să discernem tot ceea ce ni se spune, și să auzim; în general întâlnesc oameni care acceptă rapid tot ceea ce văd la televizor, sau aud de la alții, astfel gradul de lucruri greșite și mincinoase pe care le cred este mare.

Tu ce crezi?

Sursa foto aici.

anascrie-blog-personal

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.