Timp de citit : 2 minute

opt-cărți-care-m-au-inspirat-în-2018

Continui tradiția începută anul trecut, și vă arăt cărțile care m-am inspirat anul acesta. Sunt cărți care au schimbat ceva profund în mine, mi-au dat de gândit, și simt că fac o diferență.

  1. O mireasă conștientă, care trece cu bine prin perioada logodnei și a nunții – Sheryl Paul Cartea asta mi-a adus informații pe care nu le-am auzit din nici-un alt loc. Dacă ești în etapa de logodnă, ți-o recomand. Sau o poți dărui cuiva căreia i se potrivește.
  2. For women only – ce ar trebui să știi despre viața interioară a bărbaților – Shaunti Feldhahn Am aflat multe lucruri interesante despre bărbați. O recomand oricărei femei. Te ajută să înțelegi sexul opus, și să ai relații mai armonioase. UPDATE 2023: s-au tradus la Editura Scriptum cele două cărți: Doar pentru el/ Doar pentru ea!
  3. Pășind pe coji de ou – relațiile dintre părinți și copiii adulți. Transformări, sentimente, tensiuni. – Jane Isay
  4. – Recunosc că m-a marcat dragostea reginei de țară. M-a făcut să analizez ce anume simt și cred eu despre România.
  5.  Știți percepția conform căreia somnul este o pierdere de timp? Știți persoane care lucrează noaptea și încearcă să facă cât mai multe sacrificând somnul? Cartea asta m-a uimit cu informațiile pe care le aduce despre somn. Am fost mirată să descopăr cât de important e să ne îngrijim prin somn, să regândim felul în care vorbim despre el, cum îl percepem. E chiar interesantă cartea!
  6. Raiul (EN: Heaven) – Randy Alcorn M-a provocat să verific și regândesc tot ce credeam despre rai.
  7. O carte venită la momentul perfect – în primul meu an de căsnicie. M-a făcut să văd un tipar negativ la mine însămi, pe care, dacă îl continuam, ar fi avut efecte dezastruoase asupra soțului meu.
  8. Nu știu să spun clar ce m-a atras întotdeauna la Prima Doamnă de culoare a Americii, dar când mi-a spus colega mea că face o comandă de cărți, și am găsit (spre surprinderea mea) cartea lui Michelle Obama redusă (ciudat, pentru că în acele zile ea și-o lansa în SUA, chiar nu mă așteptam să o prind redusă din prima, așa, proaspăt scoasă din cuptor) dar am comandat-o imediat. O răceală de trei zile mi-a îngăduit totuși să mă concentrez pe citit. Și asta a fost. Trei zile am descoperit-o pe Michelle Obama. Ce minunat știe să privească lucrurile, să își aleagă perspectiva! O recomand oricui!

Pe tine ce cărți te-au impresionat, schimbat sau transformat anul acesta? Mi-ar plăcea să aflu!

Sursa foto: unsplash.

anascrie-blog-personal

1Pingbacks & Trackbacks on Opt cărți care m-au inspirat în 2018

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.