Timp de citit : 2 minute

pagini-Facebook-vindecare-emoțională-recomand-de-urmăriți

Îmi plac mult aceste inițiative, așa că le-am făcut loc pe blogul meu. Aș vrea să afle mai mulți despre ele și să fie ajutați prin ceea ce scriu acești oameni minunați.

Școala pentru cuplu

Școala pentru cuplu este un proiect al Mind Education Health, creat pentru cupluri care vor să crească și înflorească. Cred că sunt printre pionierii din acest domeniu în România.
Îmi place la ei că au un brand puternic şi clar, postează informații relevante, argumentate, faine!
Îmi place că au campaniile “Vreau să iubesc din nou” și “Bărbatul întreg”, pe lângă munca de educare și ajutor oferită cuplurilor. Sunt așa bine creionate și prezentate lucrurile, ușor de digerat și înțeles!
În fiecare vineri, Școala pentru cuplu recomandă un film care dezbate probleme, bucurii, dificultăți ale familiei, iar în fiecare luni, o carte, pe aceleași subiecte, este prezentată.
Aceștia organizează cursuri pentru cuplu, conferințe și multe alte evenimente minunate. (Sper să vină și în Timișoara în viitorul apropiat!)
Sunt așa bucuroasă că avem astfel de inițiative în România, create de noi! Mi se pare important, pentru că avem nevoie să demontăm mituri și să ne vindecăm emoțional, pentru a funcționa bine individual și într-o relație.
Merită să îi urmărești!

The Gottman Institute

Relații sănătoase cu copiii, comunicarea în cuplu, dezvoltarea personală sunt câteva dintre subiectele aduse la lumină de Institutul Gottman.
Viziunea cuplului Gottman este să ajute familiile să aibă relații sănătoase și pline de iubire. De asemenea ei investesc în cercetare, pentru a înțelege mai bine relațiile, și a putea ajuta mai eficient.
Articolele lor sunt o sursă de inspirație. Recomand!

Dr. Henry Cloud

Eu sunt fan al cărților lui Henry Cloud, pentru că m-au ajutat enorm să mă înțeleg și dezvolt emoțional. Din ele am aflat despre limite, identitate, atașament, codependență, copilărie și multe altele. Le recomand din toată inima!
Pagina sa este o altă modalitate de a citi ceea ce el scrie pe aceste subiecte. Vei găsi articole simple, ușor de citit, exemple și ilustrații. Mă uimește mereu cum poate explica concepte atât de complexe într-un mod așa simplu de înțeles.
Despre el și cărțile lui am mai scris aici.

 

Tu ce pagini de Facebook urmărești, pe care le-ai recomanda, și în care găsești valoare?

Sursa foto unsplash.

anascrie-blog-personal

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.