Timp de citit : 2 minute

IMG_20160224_175319

Mă bucur așa de mult pentru că Îl cunosc pe Dumnezeu, pentru că fac parte dintre cei care Îl laudă dintr-o inimă plină de bucurie indiferent de circumstanțele în care se găsesc, nu vă pot explica cât de sănătos și vindecător este pentru mine să recunosc că El este Dumnezeul Cel adevărat, Singurul care are putere peste toate lucrurile, să proclam că El este Adevărul, să mă smeresc și să recunosc că El este Singurul care merită toată lauda și cinstea!
Uneori sunt descurajată, pentru că văzând în jurul meu realitatea nu prea frumoasă, care este o consecință a căderii omului, a alegerii păcatului, mă întristez și parcă splendoarea lui Dumnezeu pălește, dar apoi îmi aduc aminte cum este Dumnezeu de fapt, îmi aduc aminte ce spune El, promisiunile Lui față de mine, și aleg să Îi aduc laudă!
El este demn de toată încrederea, de toată cinstea, și de toată onoarea! Este real și am văzut asta cu ochii mei! Aleg să privesc spre El ca să pot trăi în această lume decăzută cu speranța pe care o am de la El!
Vreau să văd fața Lui, vreau să fac voia Lui, să Îl urmez pe El, așa cum își dorește!
Am în minte imaginea tuturor creștinilor autentici de pe întreg pământul, care cântă lui Dumnezeu, și cum lauda lor se ridica spre Dumnezeu, ca o jertfă bună, de un miros plăcut, și cum Dumnezeu se bucură de ei nespus de mult, peste puterea noastră de înțelegere! În Biblie Dumnezeu spune că El locuiește în mijlocul laudei (Psalmul 22:3), iar în cer îngerii Îi cântă laudă.
E uimitor cât de adevărat este ceea ce spune Dumnezeu! Sunt uimită de puterea pe care Dumnezeu o lasă atunci când cei care Îl urmează aleg să Îl laude, este de neexplicat, la fel cum este puterea care vine atunci când credincioșii petrec timp împreună! Atunci când Îl laud pe Dumnezeu prin cântecul meu, mă umplu de speranță, de bucurie, de pace și credință! Parcă mă curăță și mă readuce la locul de liniște și adevăr!
Îmi aduc aminte că în Biblie Dumnezeu spune că la final, oameni din toate națiunile își vor pleca genunchii în fața Sa, abia aștept să văd gloria lui Dumnezeu și slava Sa, dincolo de acest văl al vieții trăite pe pământ!

 

anascrie-blog-personal

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.