Timp de citit : < 1 minut

51wvzfatmal-_sy344_bo1204203200_

Mi-a picat în mâini cartea “Beyond ordinary”  de Justin & Trisha Davis, varianta e-book, și am fost încântată de la primele pagini.

Din cartea asta am învățat cât de păguboase sunt micile decizii-cheie pe care le iei greșit într-o relație. Cât de păgubos poate fi să nu ții cont de primele semnale care arată că există un conflict nerezolvat și o problemă.
Cât de păgubos este să le pui sub preș și să lași să se adune, să nu te confrunți cu ele.

Idee centrală a cărții este că intrăm cu toții în relația de căsătorie cu dorința și așteptarea că relația NOASTRĂ va fi extraordinară, diferită de ceea ce vedem în jurul nostru, și că visul va deveni realitate.

Curând după aceea, ne dăm seama că inerția ne duce spre a avea o relație ordinară. Dacă nu muncim și nu ne lăsăm transformați, vom sfârși prin a avea o relatie obișnuită, normală, normalitatea însemnând ceea ce vedem în jurul nostru – relații lipsite de profunzime, cu multe probleme, și pe o pantă descendentă.

Acest cuplu și-a dorit tot ce e mai bun și frumos, făceau tot ce se putea, și totuși lucrurile nu păreau a fi extraordinare. Ei scriu despre luptele lor și ceea ce au învățat, despre cum poți munci ca relația ta să fie diferită de normalitatea tristă, despre cum să ai o relație cu adevărat extraordinară!

O prezentare a cărții lor găsiți aici.

Și dacă doriți să o cumpărați în varianta ebook (cum am făcut eu) o puteți găsi aici

Ce carte bună pe tema relaţiilor ai citit?

anascrie-blog-personal

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.