Timp de citit : < 1 minut

25067_51979_thumb[7]

Cred că ar trebui să îi găsesc un loc în topul cărților care m-au influențat.

Cu primele pagini citite mi-am dat seama că este cartea potrivită pentru a sta în mâinile mele acum. Potrivită pentru că numai ce schițasem niște planuri pentru viața mea, care presupuneau să învăț mai multe despre finațe și gestionarea banilor.

Am citit-o pe nerăsuflate, în timp ce autobuzul gonea, într-o dimineață de sâmbătă, apoi în fiecare după-amiază până la coperta din spate.
Am simțit cum mă izbește greutatea atâtor informații noi, de calitate, la care rar ai acces. M-am bucurat și m-am entuziasmat, m-am descurajat și m-am entuziasmat din nou, am trecut printr-o paletă mare de senzații și emoții.

Am învățat multe lucruri despre:

  • circuitul banilor
  • investiții
  • economie
  • tipologii de gestionare a finanțelor
  • mentalități legate de bani

Simt că abia am început să învăț cu adevărat despre cum să îți gestionezi banii într-un mod înțelept. Mi-a dat aripi să visez, dar mi-a transmis nonșalant cât de greu e, și ce mă va aștepta. Am stat să cântăresc mult dacă merită drumul, și efortul. Încă mai am mici ezitări, dar cred că mă voi îmbarca pe acest drum spre libertate financiară.

Pentru că trăim cea mai plină de oportunități perioadă, și pentru că eu cred că am potențialul necesar.
Cred că orice om are potențialul necesar, dacă ar lua această decizie în serios, și ar fi împins de dorința, pasiunea de a face lucrurile diferit, și de a se lăsa transformat în acest proces.

Vă recomand din toată inima această carte!

O puteți găsi aici.

Ai citit cumva cartea? Cu ce idee ai rămas?

anascrie-blog-personal

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.