Timp de citit : < 1 minut

love-pen-bed-drinking

Nimic din lumea asta nu îmi poate sătura setea continuă de Tine, ceea ce Tu ai semănat în mine, nu poate crește fără Tiine, nu poate înflori și nu se poate dezvolta. Tu duci sufletul meu la înălțimi covârșitoare și îmi împlinești cele mai profunde nevoi. Sunt copleșită tot mai mult de bunătatea Ta față de mine, și îmi doresc să cunosc mai mult, și tot mai mult dragostea Ta, cum e ea, să o simt, să o înțeleg, să o trăiesc fiind înrădăcinată în ea, arătând-o celor din jurul meu.

Tu poți scoate lucruri frumoase din noi, Tu poți să transformi, la Tine e puterea transformatoare! Ia inima de piatră și vindec-o, trateaz-o, învioreaz-o! Ia trupul de pământ și umple-l de Tine, de viață, de dorință și pasiune să te urmeze și să alerge la Tine mereu! Ia sufletul și iartă-l, mântuiește-l, ajută-l să stea alipit de Tine!

Te rog să atingi cu degetul Tău mintea mea și gândurile. Ochii mei te rog să-i ajuți să vadă ce e bun și frumos, victoriile și bucuriile. Te rog să torni în mine mulțumirea și recunoștința, și fie ca bucuria și veselia Ta, să mă însoțească în fiecare zi!

Învață-mă să mă accept așa cum mă accepți și Tu! Să mă iert, să mă îmbrățișez și să merg înainte cu greutăți și bucurii, eșecuri și victorii!

Fie ca gura mea întotdeauna să Te laude pentru ceea ce ochii mei au văzut la Tine și pentru tot ceea ce urechile mele au auzit despre Tine! Fie ca mila Ta să fie în permanență peste casa mea, binecuvântările Tale să nu lipsescă, și bunătatea Ta, împreună cu credincioșia, să nu plece de la mine!

Sursa foto aici.

anascrie-blog-personal

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.