Timp de citit : 2 minute

pexels-photo-64775

Doamne, tânjesc după Tine, dorința mea de a Te onora curge din mine, reînvie atunci când inima-mi Te laudă, atunci când locuiesc în mijlocul laudelor bisericii Tale!

Îmi doresc pentru viața mea să stau la picioarele Tale, să fiu acolo împreună cu familia mea. Te rog nu mă lăsa să îmi greșesc ținta, să refuz cel mai mare dar al omenirii.
Te rog ridică-mă, schimbă-mă, povestește-mi despre Tine, învață-mă și înmulțește-mi credința. Vreau să fiu inspirată, vreau o viață curată, vreau să fiu copleșită de prezența Ta zilnic, în fiecare oră și minut! Ceea ce reprezintă viața mea să fie jertfa rugăciunilor mele, a alegerilor mele care te onorează, să fie o dorință vie și vizibilă de a rămâne a Ta, de a nu mă înșela, de a Te urma oriunde mă vei călăuzi. Te rog ajută-mă să mă desprind de jucăriile lumi acesteia, vechi și murdare, neatractive..și ajută-mă să mă prind de Tine mai mult și mai mult. Mă rog ca gura mea să vorbească adevărul Tău, mă rog ca sufletul meu să găsească plăcere în Tine, în a face voia Ta, să o doresc complet.

Te rog ajută-mă să mă desprind de minciunile și înșelăciunile celui rău și să mă alipesc de Tine cum nu am mai făcut-o până acum.
Te chem să Îți manifești puterea în viața mea vizibil, și să spargi legăturile de robie, să îmi dai o inimă și dorință nouă, o putere nouă, curaj.
Doamne, mi-e greu cu mine, dar Te am pe Tine alături, știu că Tu poți muta munții, puterea Ta e dincolo de acest lucru, și mai știu că mă iubești ca nimeni altul. Mi-e teamă că încăpățânarea și dorințele inimii mele mă vor sabota, mă vor lipsi de ceea ce Tu poți oferi, te rog vorbește-mi în detaliu, arată-mi ceea ce Tu vrei să văd, ceea ce Tu dorești. Înnoiește-mi mintea!

Sursa foto aici.

anascrie-blog-personal

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.