Timp de citit : 1 minut
Rugăciuni-îndrăznețe-pentru-copiii-mei

Cred în puterea și impactul rugăciunii, și mă rog consecvent pentru copiii mei.

Am fost provocată (ascultând un podcast al Lisei Bevere) să evaluez rugăciunile pe care le fac pentru copiii mei. Sunt rugăciuni bazate pe fricile mele? Lisa le numește “sweet mommy’s prayers”, în care cerem doar pace, protecție de orice rău (nu că ar fi greșit, dar nu vedem mai departe de atât).

Și m-am hotărât să fiu mai îndrăzneață în rugăciunile mele, mai curajoasă legat de ceea ce cer.

Redau mai jos câteva lucruri pe care m-am gândit să le proclam peste viețile copiilor mei, și îmi doresc să se împlinească:

  • dragostea lor pentru Dumnezeu să nu se diminueze, ci să crescă, să fie puternică, vie, plină de pasiune
    • Marcu 12:28-32 ‘Să iubeşti pe Domnul Dumnezeul tău cu toată inima ta, cu tot sufletul tău, cu tot cugetul tău şi cu toată puterea ta.’
    • Matei 24:12‭-‬13 Şi, din pricina înmulţirii fărădelegii, dragostea celor mai mulţi se va răci.
  • să fie mai mult decât vom reuși noi să fim. Să depășească ceea ce noi nu vom reuși să depășim, să priceapă mai mult decât putem pricepe noi, să fie mai sănătoși, mai liberi, mai victorioși și mai puternici decât vom fi noi.
    • 1 Corinteni 13:12 Acum, vedem ca într-o oglindă, în chip întunecos; dar atunci, vom vedea față în față. Acum, cunosc în parte; dar atunci, voi cunoaște deplin, așa cum am fost și eu cunoscut pe deplin.
  • să fie adevărate lumini în generațiile în care Dumnezeu a ales să îi pună! Adulți care au un impact major în societate, spre lauda și slava lui Dumnezeu
  • să fie oameni care ajută pe cei defavorizați și uitați. Care îi ating cu dragoste pe cei vulnerabili, cu inimi pline de compasiune.

Tu cum te rogi pentru copiii tăi? Ce părere ai despre ideea Lisei?

anascrie-blog-personal

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.