Timp de citit : 2 minute

gls_logo

În decembrie voi merge din nou la GLS; este al treile an în care voi participa, și aștept cu sufletul la gură data de 4 și 5 decembrie!

GLS înseamnă Global Leadership Summit, și s-a născut din dorința și nevoia ca liderii din biserici să fie antrenați și echipați ca să conducă, și să o facă bine. Viziunea celor din echipa de inițiatori s-a extins, astfel că acum a depășit contextul de biserică și este un eveniment de mare amploare care se întâmplă în State și apoi este dus de numeroase echipe în multe țări de pe glob, pentru a ajuta lideri din alte culturi și contexte, printre care și România.

Vorbitorii chemați sunt de talie mondială și mesajele lor sunt cu impact. Pe cei care vor fi anul acesta îi găsiți aici.

Printre ei se numară Brene Brown, preferata mea și Ed Catmull, co-fondator la Pixar Animation Studio, abia aștept!!

La Timișoara, conferința se va desfășura în 4-5 decembrie, iar taxa de înscriere este de 100 ron, participare individuală, 90 lei pentru grup de 5 persoane și 80 lei pentru studenți.

Piedica mea de a a junge la aceasta conferință a fost întrebarea: dacă este o conferință despre leadership și eu nu sunt în nici-ul fel lider, cu ce m-ar ajuta să merg?
Dar după o vreme, am descoperit că influențez, fie că vreau, fie că nu vreau; și atunci m-am gândit: cum ar fi dacă aș învăța, astfel încât influența mea să fie una bună și pozitivă, și impactul pe care îl am asupra celor din jur să fie de ajutor? Astfel am decis să merg, și nu am regretat nici-o clipă.

Cred că fiecare dintre noi este un lider, fie ca e în familia lui, fie că e la locul de muncă, într-o relație sau printre prieteni.

Mai multe detalii:

http://www.glsromania.ro

http://www.willowcreekglobalsummit.com/

anascrie-blog-personal

9Pingbacks & Trackbacks on Susțin GLS – Global Leadership Summit

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.