Timp de citit : < 1 minut

Anul trecut, pe vremea asta, mă bucuram să cunosc o mână de bloggeri timișoreni care voiau să miște lucrurile în orașul de pe Bega.

În noiembrie participam deja la prima conferință de blogging din Timișoara, unde am rămas surprinsă să descopăr cât de multe persoane sunt interesate de această direcție.
M-am bucurat așa mult de eveniment!

Iar acum sunt și mai încântată să văd November Notes ajuns la ediția a doua. Îmi doresc să creștem ca și comnunitate de bloggeri timișoreni, să scriem conținut de calitate, relevant și cu impact pentru timpul în care trăim.

A doua ediție a conferinței pentru bloggeri – November Notes in social media 2017 – va avea loc pe 10 și 11 noiembrie, la Casa Adam Muller-Guttenbrunn (str. Gh. Lazăr, nr. 10-12), iar tema aleasă este “De la idee la fapte”.

O parte dintre vorbitori au fost anunțați: Miruna de la Și blondele gândesc, Ioana de pe Prințesa Urbană, Alexandra Giula de pe corcoduș.ro, Cristian Birta și alții. Abia aștept să îi văd și ascult! E așa fain să ai pe cineva care a mers înaintea ta pe drumul pe care îl urmezi, și e deschis să împărtășească din experiențele sale! Cu toții avem de învățat, și îmi doresc să văd și să citesc bloguri de calitate în România.

Dacă ești interesat de social media, dacă ai blog sau intenționezi să îți faci, dacă vrei să afli mai multe despre partea asta a online-ului, hai și tu! Sunt convinsă că va merita!

Detalii poți găsi pe pagina de facebook a evenimentului sau pe site-ul http://bloggingtm.ro/

Abia aștept!

anascrie-blog-personal

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.