Timp de citit : < 1 minut

Trei-bloggerițe-din-România-pe-care-le-urmăresc-cu-drag

Îmi place să promovez oamenii faini din România. (Am mai scris un articol din seria aceasta aici.)

Azi vreau să îți arăt trei bloguri pe care eu le citesc frecvent și de care mă minunez. Femeile acestea sunt deosebite și creative. Scriu din inimă, au valori puternice și bune. Îmi place de ele!

Poate și ție ți-ar plăcea să le citești:

  • Andreea Arsene – andreeaarsene.ro Andreea scrie despre familie, emoții, dezvoltare personală. Îmi plac articolele ei despre copii, deși nu sunt încă în etapa aceasta, dar mă inspiră ca model de mamă, părinte. Transmite calm și perseverență prin blogul ei. O simt echilibrată, puternică, proactivă.
  • Diana Cosminfinesociety.ro Diana are așa un talent frumos de a scrie povești. Povești care se îmbină perfect cu tema articolelor. Mereu le citesc uimită și fascinată de cum poate ea să îmbine temele și să scoată la iveală încurajarea, informația, noutatea.
  • Ina Tăranu-Hofnăr – inoza.ro La Ina văd cel mai mult creativitatea. Mă surprinde cu ideile articolelor ei. Ultima serie tare interesantă este despre buget și finanțe. Ea a reușit să aducă gestionarea banilor în discuție într-un mod interesant, implicând și cititorii.

Tu ce bloggeri faini din România urmărești? Mi-ar plăcea să îmi spui în comentarii.

Sursa foto: unsplash.

anascrie-blog-personal

2 Comments on Trei bloggerițe din România pe care le urmăresc cu drag

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.