Timp de citit : < 1 minut

nature-forest-industry-rails

În ultimele săptămâni m-a preocupat gândul că trăiesc o perioadă în care am oportunitatea de a învăța mai ușor lucruri noi, de a dezvolta mai ușor obiceiuri bune, de a mă descotorosi mai ușor de obiceiurile rele. Așa că m-am tot gândit cum anume pot valorifica această oportunitate, pe ce anume aș vrea să mă focusez, și primul gând a fost că îmi doresc să Îl cunosc mai mult pe Dumnezeu, să învăț mai multe despre El, să citesc biblia și să o studiez. Îmi doresc așa mult să fac asta acum, când am timp de calitate, și din plin să mă concentrez pe ceea ce vreau; mai târziu poate va veni familia, un soț, copii, sau altele, și voi fi mult mai solicitată! Așa că m-am pus pe treabă, și după aproape trei săptămâni pot să spun că e foarte frumos!
De asemenea sunt mai deschisă la a mă lupta cu toate blocajele care îmi stau în calea formării altor obiceiuri, care țin de îngrijirea mea, sportul, de mobilizarea de a ajuta pe cei din jurul meu și de a-mi dezvolta acest obicei de a privi dincolo de universul meu.
Am meditat de asemenea la cum îmi pot valorifica mai mult și mai bine talentele, încă este o discuție deschisă dar sunt bucuroasă pentru tot ce a generat în viața mea această idee de a-mi valorifica timpul de ACUM.
Vă încurajez să vă formați obiceiuri bune de pe acum, când aveți la dispoziție mai multă energie și timp ca oricând!

Valorifică perioada pe care o ai!

Sursa foto aici.

anascrie-blog-personal

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.