Timp de citit : 2 minute

conferinta-webstock

Dacă îmi amintesc bine, pe la întâlnirile bloggerilor din Timișoara am auzit, de la Teodora, despre Webstock. Că uite, e o conferintă foarte faină la București, o conferință mare, unde aflii mai multe despre social-media, blogging, unde ai ce învăța.

Așa că, la începutul anului acesta, în planul meu de dezvoltare personală, am trecut dorința de a ajunge la două conferințe: The Woman și Webstock. Visul de a merge la Cluj, la The Woman s-a împlinit. Acum e pe cale să mi se împlinească și cea de-a doua dorință.

Anul acesta particip pentru prima dată la conferința Webstock. Pe 4 octombrie voi fi la București, în calitate de blogger acreditat. Mă simt așa onorată! Sunt recunoscătoare organizatorilor pentru această oportunitate!

Când am început să învăț mai multe despre blogging, am ajuns la conceptul de social-media. De atunci învăț despre asta și urmăresc cu interes direcțiile în care tehnologia se dezvoltă în materie de comunicare și prezență online.

*Social media reprezintă tehnologiile care facilitează crearea și furnizarea de informații (și nu numai) în mediul online. Este o modalitate de a interacționa în mediul online. De exemplu Facebook, Twitter, Instagram sunt aplicații prin intermediul cărora putem interacționa.

La Webstock vom dezbate ultimele tendințe în social-media și vom discuta despre prezența în online. Voi avea ocazia să întâlnesc alte persoane care fac blogging sau se ocupă de campanii social-media.

De asemenea, o componentă a Webstock este să ofere recunoaștere celor mai creative proiecte românești din online. Fie că este vorba de fotografie, video sau blog. De asemenea se va oferi un premiu celei mai active persoane în online, o persoană care reprezintă o voce recunoscută în comunitate și are la activ proiecte cu impact.

Vestea bună pentru tine este că toate nominalizările sunt publice, și poți chiar vota proiectele favorite, sau Personalitatea Anului în Online aici.

Abia aștept să vă povestesc ce am învățat la conferință și cum a fost!

Webstock

anascrie-blog-personal

1Pingbacks & Trackbacks on Webstock – cea mai mare conferință de social-media din România

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.