Timp de citit : 2 minute

Cum ar fi să faci parte a unui grup de oameni plini de pasiune pentru o cauză comună, care se ajută la nevoie, cresc împreună, se încurajează, se caută, au o iubire autentică?

Fiecare se luptă cu seriozitate să fie integru, onest, să fie un părinte bun, un soț/o soție bună, să aibă un impact în familia sa, în cartierul său, în orașul său!

Un grup în care oamenii arată mereu bucuroși, plini de o bucurie autentică, ciudată, care dă pe dinafară, deși poate trec prin probleme mari, și asta nu înseamnă că bucuria lor nu e autentică, ci înseamnă că ceva mai mare decât ei le oferă acea bucurie și stabilitate.

Acești oameni care se străduie zilnic să își numere bucuriile, să aibă încredere, să caute foloasele celorlalți, să nu fie egoiști.

Cum ar fi să aștepți cu nerăbdare să te vezi cu acest grup, să pleci de la întâlniri îngrijit, bucuros, mulțumitor, inspirat?
Să aveți planuri împreună, care promit să aducă schimbare, speranță. Să fie locul unde îți încarci bateriile, te stabilizezi.

Cum ar fi ca acest grup să treacă testul timpului, să reziste, să crească armonios, să depășească toate obstacolele, conflictele?

Acest comunitate care pare ireală există și eu sunt parte a ei – acest grup se numește BISERICA – un dar nemeritat și prețios.

Ce frumos a conceput Dumnezeu biserica! Și ce fain că am onoarea de a avea parte de acest dar!

La prima noastră întâlnire din acest an, m-a cuprins o mulțumire adâncă, o recunoștință pentru această comunitate de oameni integri și plini de pasiune, și mai ales bucurie atunci când ne vedem și ne unim în a-L căuta pe Dumnezeu și a-L înțelege mai bine. Fericirea pe care o vezi pe fețele lor este de nedescris, este molipsitoare! Sunt onorată și fericită să fiu parte a acestui grup de oameni. Sunt mulțumitoare lui Dumnezeu pentru acest concept practic și viu, pe care El l-a creat, numit BISERICA!

Vă provoc să lăsați deoparte etichetele, stereotipurile, și să vedeți dincolo de aparențe, să căutați o astfel de comunitate, și să vă doriți să faceți parte din ea! Este incredibil câtă putere, inspirație și cât ajutor primești când ești parte a unei astfel de comunități!

anascrie-blog-personal

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.